Kik is vagyunk mi?

Emil Larsson

Emil Svédországban született. Fiatalkorában is érdekelték a számítógépek, majd ezen a területen dolgozott is. 2002-ben hobbyból kezdett autókkal foglalkozni. Ez a hobby erősen kinőtte magát hiszen elég nagy nevű tuning cégeknél dolgott. Ha csak egyet említenénk az a méltán híres Dahlback Racing lenne. Nem csak programoz Emilünk, hanem a rengeteg tapasztalatának köszönhetően hihetetlen gyors problémamegoldó képességgel is rendelkezik és ezt mind utcai, mind verseny felhasználású autóknál kitünően alkalmazza. A legtöbb mai piacon levő standalone ECU-val volt már dolga. Természetesen neki is a MaxxECU a kedvence!

Róna Péter

Peti régóta a magyar drift társadalom alkatrész és gumi ellátója. Legyen szó Samsonas váltókról, turbókról, MaxxECU-ról , vagy különböző pálya, drift és utcai gumikról, Petinek minden problémára van egy megoldása! Évekig kereste azt a programozót aki nem csak programozásban világszintü, de probléma megoldásban is elsőszámú. Így hozta össze a sors Emillel.

Hornyák Dániel

Csapatunk legfrissebb tagja, azonban munkássága magáért beszél! Dani a kábelek bűvölője. Akár MaxxECU beépítésről van szó, akár bármilyen más kábelezési munkálatról, mindig a maximálist nyújta. A dynon pedig részt vesz a hibakeresésekben illetve az autó padra tételében is.